• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Tasje voor je insulinepomp

Tasje voor je insulinepomp

Niemand kiest er voor om diabetes te krijgen, dus het zeker ook niet iets voor te hoeven schamen. Een insulinepomp kan daarbij een nuttig hulpmiddel zijn om goed met je diabetes om te gaan. En die kun je heel handig – en als je wil discreet- dragen in een SPIbelt diabetic, een speciaal tasje voor je insulinepomp.

Speciaal tasje voor je insulinepomp?

De SPIbelt Diabetic is een simpel tasje met aan de achterkant een versterkte opening voor het veilig doorvoeren van een infuus of slang.  Je draagt hem op je heupen en elke verkrijgbare insulinepomp past er gemakkelijk in. Omdat dit tasje voor je insulinepomp elastisch is, vormt het zich naar de inhoud en valt hierdoor niet op.

Vrij bewegen met de SPIbelt

Het allerbelangrijkste is, dat dit  tasje voor je insulinepomp niet schudt of schuift tijdens het bewegen.
Je kunt het dus dragen bij elke activiteit die je onderneemt. Ook tijdens het sporten! En dat betekent dat je niet de hele tijd aan je diabetes hoeft te denken. Je wordt immers niet gehinderd door je ‘bagage’. Zeker voor kinderen is dat een belangrijk aspect. Daarom bestaat er een zelfs kinderversie; de SPIbelt Kids.

Enkele reacties van gebruikers:

“De SPIbelt is perfect voor mijn insulinepomp. Ik draag het tijdens mijn karateles, als ik fiets en wanneer ik kleding draag zonder zakken. Ik zou het alle diabetes patiënten aanbevelen. Dankjulliewel voor het maken van deze SPIbelt. “

“Ik draag dit bij ik vrijetijds-of sportkleding. Het is zonder twijfel het beste pomptasje dat er bestaat. Werkt ook prima tijdens zware training / activiteiten en houdt de pomp discreet en veilig. Zeker aan te bevelen !!!! “
“Mijn zoon heeft een insulinepomp sinds december 2013 en gebruikt daarvoor de SPIbelt omdat hij dit het fijnste pomptasje vindt. Licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Mijn een collega-verpleegkundige draagt haar pomp inmiddels ook in een SPIbelt.”

Kies je kleur

Om het gemakkelijk te maken, kun je heel simpel je tasje voor je insulinepomp direct online shoppen.
Je hoeft alleen nog maar een kleur of – voor de kinderen-  een printje te kiezen. Heb je een vraag over de SPIbelt Diabetic of  SPIbelt Kids? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Bestel de SPIbelt Diabetic Bestel de SPIbelt Kids

X