• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Tasje voor insulinepomp

Tasje voor insulinepomp

1 op de 14 Nederlanders heeft diabetes. Een erg vervelende ziekte die je hele lichaam ondermijnt en voor beperkingen kan zorgen in het dagelijks leven. Maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Voor veel mensen is een insulinepomp een uitkomst. De insulinepomp geeft regelmatig een kleine hoeveelheid (kortwerkende) insuline af en met zo’n pomp kun je ook een extra dosering geven voor de maaltijd. Je hebt dus geen injectiepen meer nodig. Het apparaat heeft vaak ook een afstandsbediening om het gebruik nog gemakkelijker te maken. De pomp onthoudt hoeveel insuline is afgegeven, zodat dit achteraf gemakkelijk via de computer kan worden bekeken.

Hoe draag ik mijn insulinepomp?

De SPIbelt Diabetic is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van een insulinepomp. Aan de achterzijde van dit heuptasje zit een versterkte opening voor het veilig doorvoeren van een infuus of slang. Alle op de markt verkrijgbare insulinepompen passen er gemakkelijk in, omdat het elastische tasje zich vormt naar de inhoud en valt hierdoor niet op. Maar het allerbelangrijkste van dit tasje voor insulinepompen is, dat het niet schudt of schuift tijdens het bewegen. Je kunt het dus dragen bij elke activiteit die je onderneemt. Ook tijdens het sporten! En dat betekent dat je niet de hele tijd aan je diabetes hoeft te denken. Je wordt immers niet gehinderd door je ‘bagage’. Zeker voor kinderen is dat een belangrijk aspect. Daarom bestaat er een zelfs kinderversie; de SPIbelt kids.

Meer over SPIbelt

Bij SPIbelt streven we ernaar om al onze klanten comfortabel te kunnen laten bewegen terwijl ze hun belangrijkste benodigdheden gewoon bij zich dragen. We vinden dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn. Met de SPIbelt Diabetic willen we jou als diabetespatiënt daarom een handje helpen. Zodat ook jij lekker kunt gaan wandelen, fietsen, hardlopen of een andere activiteit kunt gaan doen.

Online shoppen

Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je een SPIbelt Diabetic heel simpel direct online shoppen. Je moet alleen wel eerst nog even jouw favoriete kleur kiezen. Heb je een vraag over de SPIbelt Diabetic of wil je meer informatie over het product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de SPIbelt Diabetic.

Bestel dit product Bekijk dit product in de webshop

X