• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Sportief cadeau

Sportief cadeau

Sportief cadeau nodig?

Zoek je voor een sportieveling een geschikt cadeau en wil je iets waar hij/zij echt iets aan heeft? Geef dan een SPIbelt als sportief cadeau. Zeker weten dat de ontvanger jou eeuwig dankbaar zal zijn! Want de SPIbelt is hét ideale product om tijdens het sporten een telefoon, sleutels en andere spullen in mee te nemen.
Je klikt de SPIbelt gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het elastische tasje. Naast je telefoon kun je ook makkelijk je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt heb je dus altijd alle spullen bij je. Handig tijdens fitness, hardlopen, paardrijden en nog veel meer.

Origineel en praktisch cadeau

Een SPIbelt is een bijzondere en originele verrassing, want het minimalistische tasje lijkt heel erg klein, maar er kan zo veel meer in dan je zou denken. En ook voor super grote telefoons, zoals de iPhone 7 plus, bestaan er passende varianten. Het tasje vormt zich naar het lichaam van degene die hem draagt. Daarmee zijn schuddende, schuivende of stuiterende spullen voorgoed verleden tijd. De SPIbelt Original is er al voor slechts € 19,95. Het is dus ook nog eens een betaalbaar sportief cadeau!

Kies de juiste SPIbelt

SPIbelt is een simpel product. Bovendien zijn ze verstelbaar, dus ze passen (bijna) altijd. Het lastigste is om te moeten kiezen uit het uitgebreide aanbod.
Wellicht dat  de kieswijzer je kan helpen. Lukt dat niet? Neem dan gewoon  contact met ons op. We helpen je graag.

NAAR DE SHOP

Meer over SPIbelt

De bedenkers van dit unieke sportaccessoire zijn zelf ook sporters.  Met hun ervaring in trainingen en wedstrijden is het team van SPIbelt continue bezig om de de producten te vernieuwen en verbeteren. Maar ook de feedback van gebruikers zorgt er voor dat het assortiment nog steeds wordt uitgebreid.

X