• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Sporten met een hardloopbelt

Sporten met een hardloopbelt

Waar laat je je telefoon, sleutels en andere spullen tijdens het hardlopen of sporten?
In een SPIbelt natuurlijk ; dé ideale hardloopbelt die niet schudt of schuift of stuitert tijdens het hardlopen. Je klikt de SPIbelt hardloopbelt gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het elastische tasje. Dit tasje vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam en naast je telefoon kun je ook makkelijk je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt hardloopbelt heb je dus altijd alle spullen bij je. En dat is niet alleen handig tijdens het hardlopen 😉

Top 5 best verkochte producten

Een (grote)Iphone of phablet in een hardloop belt?

Je kunt je toch niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt tijdens het sporten? Maar handig is het niet. Helemaal niet met de steeds grotere telefoon of phablets. Heb jij ook al van alles geprobeerd?  In je broekzak (je je telefoon stuitert steeds tegen je been of bil). In je jaszak? Kan, maar je loopt scheef en ook dan stuitert ie op en neer. Bovendien draag je in de zomer waarschijnlijk niet zo vaak een sportjasje. In een hardloop armband? Kan ook, maar met de grote telefoons van tegenwoordig loop je uiteindelijk uit balans. En hoe vaak zakt zo’n armband niet af terwijl je aan het hardlopen bent. Super irritant. Een SPIbelt hardloop belt is dé oplossing! Met deze hardloopbelt kun je namelijk wel je zonder irritatie sporten. Ook met een een (grote) Iphone!

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus een super handige sportaccessoire. De bedenkers van deze unieke hardloopbelt zijn immers zelf ook hardlopers! En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen’ is het idee van dit product geboren. Met hun ervaring in trainingen en wedstrijden zijn is het team van SPIbelt continue bezig om de hardloopbelt te vernieuwen en verbeteren. Maar ook de feedback van gebruikers zorgen er voor dat dit het assortiment van onmisbare sportaccesoire nog steeds wordt uitgebreid.

Online hardloop belt shoppen

Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je een SPIbelt hardloopbelt heel simpel direct online shoppen! Je moet alleen wel eerst nog even jouw favoriete kleur en model kiezen. Dat is misschien wat minder simpel.Maar daarna ben je wel heel snel van je probleem af. Waar laat ik mijn telefoon tijdens sporten? In je nieuwe SPIbelt hardloop belt natuurlijk.
Kieswijzer Shop

Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

X