• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Sporten met een runningbelt

Sporten met een runningbelt

Waarom is een runningbelt nou eigenlijk praktisch?

Kun jij je nog voorstellen dat je je telefoon NIET meeneemt als je gaat hardlopen of sporten? Voor muziek of een app.
Of gewoon voor de veiligheid? Het is echter geen handzaam item. Helemaal niet met de steeds grotere telefoon, zoals de iPhone8 Plus en de Galaxy Note 9. Heb jij ook al van alles geprobeerd?  In je broekzak of in je jaszak? Maar dan stuitert je telefoon steeds op en neer. En een hardloop armband? Die zakken vaak de hele tijd af. Super irritant! Maar gelukkig is er de SPIbelt runningbelt!

Een (grote) telefoon in een SPIbelt runningbelt

Een SPIbelt is dé oplossing! Met deze super elastische belt kun je namelijk wel zonder irritatie sporten. Ook met een grote telefoon. Het is de ideale runningbelt, want schudt, schuift of stuitert niet tijdens het hardlopen. Je klikt de SPIbelt gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het tasje. Dit tasje vormt zich naar de inhoud én naar je lichaam en naast je telefoon kun je ook nog je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt runningbelt heb je dus altijd alle belangrijke spullen bij je. Zonder gedoe. En dat is niet alleen handig tijdens het hardlopen 😉

Online runningbelt shoppen

Kies jouw favoriete kleur en model van de SPIbelt en bestel vandaag nog. Kun je niet kiezen?  We hebben een Kieswijzer of je kunt ook kijken naar de Top 5 best verkochte SPIbelts.

SHOP DIRECT

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus een super handige sportaccessoire. De bedenkers van deze unieke runningbelt zijn immers zelf ook hardlopers. En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen’ is het idee van dit product geboren. Met hun ervaring in trainingen en wedstrijden zijn is het team van SPIbelt continue bezig om de hardloopbelt te vernieuwen en verbeteren. Maar ook de feedback van gebruikers zorgen er voor, dat het assortiment nog steeds wordt uitgebreid.

Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

X