• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

SPIbelt voor diabetespatiënten

SPIbelt voor diabetespatiënten

Hardloopriem met nieuwe functie

SPIbelt is van origine bedoeld om spulletjes mee te kunnen nemen tijdens het hardlopen. Het is daarom verrassend dat in de praktijk de SPIbelt ook voor heel andere zaken wordt ingezet . Zo ook met de SPIbelt voor diabetespatiënten. Deze is ontstaan nadat gebruikers een andere toepassing vonden voor ‘de hardloopriem’.

Kim Overton, oprichter van SPIbelt:

“Onze relatie met diabetespatiënten ontstond al enkele maanden na na de lancering van SPIbelt. Er waren een aantal moeders van kinderen met diabetes, die mij vertelden over hoe ze de SPIbelt gebruikten om hun kind een insulinepomp te laten dragen.

Kinderen vinden fijn om zich vrijuit te kunnen bewegen tijdens het spelen en ze vinden het leuk dat de SPIbelt verkrijgbaar is in allerlei prints en kleuren. Oudere gebruikers vinden de discretie en het comfort van de SPIbelt belangrijk.
Door de toenemende populariteit onder diabetespatiënten, hebben we in 2010 onze eerste SPIbelt Diabetic ontwikkeld. Speciaal voor gebruik met een insulinepomp en met een versterkte opening voor doorvoeren van een slangetje.

Enkele reacties van gebruikers:

“De SPIbelt is perfect voor mijn insulinepomp. Ik draag het tijdens mijn karateles, als ik fiets en wanneer ik kleding draag zonder zakken. Ik zou het alle diabetes patiënten aanbevelen. Dankjulliewel voor het maken van deze SPIbelt. ”

“Ik draag dit bij ik vrijetijds-of sportkleding. Het is zonder twijfel het beste pomptasje dat er bestaat. Werkt ook prima tijdens zware training / activiteiten en houdt de pomp discreet en veilig. Zeker aan te bevelen !!!! ”

“Mijn zoon heeft een insulinepomp sinds december 2013 en gebruikt daarvoor de SPIbelt omdat hij dit het fijnste pomptasje vindt. Licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Alles wat hij hoeft te doen is open ritsen, de pomp eruit halen, insuline toe dienen, terug plaatsen en dicht ritsen. Mijn een collega-verpleegkundige draagt haar pomp inmiddels ook in een SPIbelt.”

“Mijn dochter werd op driejarige leeftijd gediagnosticeerd als type 1 diabetes. Ze is nu 5 en we hebben sinds dag 1 de SPIbelt gebruikt voor haar insulinepomp. Het is een robuust en duurzaam en geschikt voor 24 uur per dag gebruik, zelfs door een peuter! Bedankt SPIbelt, voor het helpen van haar dagelijkse ongemak.”

“Mijn dochter heeft diabetes type 1 en gebruikt de SPIbelts al jaren. Het is serieus het allerbeste product! Het is duurzaam en mijn dochter kan vrijuit bewegen zonder zich zorgen te maken over het rondzwabberen of verliezen van haar pomp. De Spibelt heeft zeker de kwaliteit van haar leven verbeterd! Bedankt Spibelt! ”


SPIbelt Diabetic is prettig voor mensen die continue een insulinepomp bij zich dragen. Omdat de SPIbelt niet schudt of schuift, voel je nagenoeg niet dat je iets bij je draagt en kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de SPIbelt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!)

Bekijk de producten
X