• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

SPIbelt voor diabetespatiënten

SPIbelt voor diabetespatiënten

Pomptasje of hardloopriem?

Hoe een hardloopriem een pomptasje werd? SPIbelt is ooit bedacht om tijdens het hardlopen spulletjes mee te kunnen nemen . Maar in de praktijk bleek de SPIbelt ook voor heel andere zaken te worden gebruikt. Voor het meedragen van een insulinepomp bijvoorbeeld. En zo is ook de SPIbelt voor diabetespatiënten ontstaan. Mensen met een insulinepomp vonden namelijk deze ‘hardloopriem’ namelijk hét perfecte pomptasje!

Kim Overton, oprichter van SPIbelt:“Onze relatie met diabetespatiënten begon al snel na de lancering van SPIbelt. Er waren een aantal ouders van kinderen met diabetes vertelden over hoe ze de SPIbelt gebruikten om hun kind een insulinepomp te laten dragen. Zo kreeg de hardloopriem ineens een heel andere functie. Door de toenemende populariteit onder diabetespatiënten, hebben we in 2010 onze eerste SPIbelt Diabetic ontwikkeld. Speciaal voor gebruik met een insulinepomp. Én met een versterkte opening voor het doorvoeren van een slangetje.

SPIbelts zijn erg fijn als je continue een insulinepomp bij je draagt. Omdat de SPIbelt niet schudt of schuift kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de SPIbelt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!)

SPIbelts Diabetic zijn er voor volwassen en voor kinderen.
Kinderen kunnen zich ongehinderd spelen en ze vinden het leuk dat de SPIbelt verkrijgbaar is in allerlei prints en kleuren. Oudere gebruikers vinden de discretie en het comfort van de SPIbelt belangrijk.

Bekijk de producten

Hardloopriem met nieuwe functie: pomptasje


Enkele reacties van gebruikers:

“De SPIbelt is perfect voor mijn insulinepomp. Ik draag het tijdens mijn karateles, als ik fiets en wanneer ik kleding draag zonder zakken. Ik zou het alle diabetes patiënten aanbevelen. Dankjulliewel voor het maken van deze SPIbelt. “

“Ik draag dit bij ik vrijetijds-of sportkleding. Het is zonder twijfel het beste pomptasje dat er bestaat. Werkt ook prima tijdens zware training / activiteiten en houdt de pomp discreet en veilig. Zeker aan te bevelen !!!! “

“Mijn zoon heeft een insulinepomp sinds december 2013 en gebruikt daarvoor de SPIbelt omdat hij dit het fijnste pomptasje vindt. Licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Mijn een collega-verpleegkundige draagt haar pomp inmiddels ook in een SPIbelt.”

“Mijn dochter werd op driejarige leeftijd gediagnosticeerd als type 1 diabetes. Ze is nu 5 en we hebben sinds dag 1 de SPIbelt gebruikt voor haar insulinepomp. Het is sterk, duurzaam én geschikt voor 24 uur per dag gebruik, zelfs door een peuter! Bedankt SPIbelt!”

“Mijn dochter heeft diabetes type 1 en gebruikt de SPIbelts al jaren. Het is serieus het allerbeste product! Het is degelijk materiaal en mijn dochter kan vrijuit bewegen zonder zich zorgen te maken over het rondzwabberen of verliezen van haar pomp. De Spibelt heeft zeker de kwaliteit van haar leven verbeterd!”

X