• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Je telefoon mee op een buitenrit

Je telefoon mee op een buitenrit

Paardrijden met je telefoon

Je kunt je vast niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt tijdens een buitenrit? Maar waar laat je dat ding? Heb jij ook al van alles geprobeerd?  In het voorzakje van je paardrijbroek? In je jaszak?
Het zit allemaal niet zo lekker en in galop stuitert ie vaak op en neer. In een hardloop armband? Vaak zakt zo’n armband vaak af zodra je in draf gaat. En toch wil je het liefst je telefoon op je lichaam dragen. Want stel  je voor dat je van je paard af valt en deze er van door gaat…dan wil je toch je telefoon bij je hebben. En niet in je zadeltas. Of stel dat je een blessure hebt en niet meer overeind kan komen. Paardrijden met je telefoon is dus best een goed idee. Maar hoe neem je die mee?

Comfortabel paardrijden met je telefoon

SPIbelt is dé oplossing voor jouw ‘probleem’. Je stopt je telefoon in het elastische tasje, klikt de SPIbelt om je heupen en  je bent klaar om te gaan paardrijden mét je telefoon. Het tasje vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam en schudt, schuift of stuitert dus niet tijdens het rijden. Ook niet in galop. Naast je telefoon kun je ook makkelijk je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt heb je dus altijd alle spullen bij je. En dat is niet alleen handig tijdens het paardrijden 😉

Bestel in de webshop

Meer over SPIbelt

De bedenkers van dit unieke heuptasje zijn van origine hardlopers. En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen’ is het idee van dit product geboren. Inmiddels wordt het heuptasje allang niet meer alleen voor hardlopen gebruikt.  Vele andere sporters zoals  wielrenners en skaters gebruiken de SPIbelt en zijn er super tevreden over. Het doet immers wat het belooft. Lees maar al onze lovende reviews! 

Comfortabel paardrijden met je telefoon is dus zeker mogelijk. Zo ook, volgens Mara Ruijter. Lees hier haar review van Pumps & Paarden.

 

Voor meer informatie over onze producten kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

X