• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Over Ons

Over Ons

Kim Overton, de bedenkster van SPibeltKim_spibelt

Zo ver als ik mij kan herinneren was ik een uitvinder en ondernemer. Als kind verkocht ik al spulletjes in de straat en organiseerde ik zelfs een festival in de buurt.
Ook was ook erg fanatiek in atletiek en als je me toen al had gezegd dat ik op een dag een bedrijf in fitness industrie zou hebben dan zou ik daar niet raar van hebben opgekeken.

Ik bedacht SPIbelt – wat staat voor Small Personal Item belt – op 17 september 2006, tijdens het joggen. Ik had mijn sleutel weggestopt in mijn beha top en ik dacht: “Hier moet een betere manier voor zijn.” Thuis fabriceerde ik mijn eerste (rode) SPIbelt. Een paar maanden en versies van de riem later, legde ik de patenten en handelsmerken vast en opende ik een echte winkel in het centrum van Austin. Dat was in februari 2007.

Voor hardlopers, door hardlopers

Tegenwoordig heeft SPIbelt een complete lijn van hardloopaccessoires gecreëerd en is SPIbelt een wereldwijd vertrouwd merk voor iedereen die op zoek is naar een simpel, maar doeltreffend en kwalitatief product voor hardlopen, trainen of reizen.

De SPIbelt Orginial, de SPI-H2O Venture Serie, en al onze andere innovatieve producten zijn gewaardeerde accessoires onder hardlopers, triatleten, reizigers en mensen die medische hulpmiddelen bij zich dragen. SPIbelt producten zijn inmiddels in meer dan 40 landen te koop!

Omdat onze ontwikkelaars zelf hardlopers zijn, begint het concept van elk nieuw product met het oplossen van een probleem. Trainings- en wedstrijdervaringen vormen de drijfveer achter de functie en de ontwerpen. Ook de ervaringen van gebruikers, de feedback en gedrevenheid zorgen er voor dat SPIbelt blijft ontwikkelen en verbeteren.

Je kunt ons hebben gezien in diverse bladen en bij diverse mediakanalen zoals ANWB REIZ & magazine, Atletiekunie, Campinglife Magazine (RTL4), Computertotaal.nl, Diabetes Info, FietsActief, Flair, iPhoneclub.nl, iPhone Magazine, Nederlands Dagblad, Prorun.nl, Reistijd (Veolia), Run2Day Magazine, Runnersplaza, Santé, Women’s Health en Runnersworld.

SPIbelt streeft er naar om unieke, gebruiksvriendelijke producten te creëern en deze worden met de grootst mogelijke kwaliteit gemaakt. Wij hopen dan ook dat je net zo veel plezier hebt van je SPIbelt producten als wijzelf!

X