• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Korting voor jou en steun voor de ouderen

Korting voor jou en steun voor de ouderen

In Nederland leven 1 miljoen eenzame ouderen. 200.000 ouderen voelen zich extreem eenzaam: zij hebben hooguit eens per maand een sociaal contact. Het bestrijden van eenzaamheid en het bevorderen van zelfredzaamheid vormt het hart van het werk van het Nationaal Ouderenfonds. Daarom zetten zij zich iedere dag in voor ouderen.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zorgt ervoor dat ouderen hun sociale kring vergroten of versterken. Bijvoorbeeld door dagelijkse dingen zoals boodschappen doen weer toegankelijk te maken of met brei- en voetbalclubs. Met evementen en uitjes geeft het Nationaal Ouderenfonds het hele jaar door extra aandacht aan ouderen.  Het gezellige of ludieke karakter van de evenementen geeft ruimte om inhoudelijke problemen aan de kaak te stellen. Ontdek meer over hun werk op www.ouderenfonds.nl

SPIbelt en goede doelen

SPIbelt houdt van hardlopen voor goede doelen. En we steunen zelf ook graag. Ieder jaar kiezen we daarom in december een ander doel uit welke wij een warm hart toe dragen. Omdat we het belangrijk vinden dat we ook aandacht besteden aan mensen voor wie niet alles vanzelfsprekend is.

Online shoppen

Buiten dat, is SPIbelt simpelweg een super handige sportaccessoire. De bedenkers van dit unieke heuptasje zijn van origine hardlopers. En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen’ is het idee van dit product geboren. Inmiddels wordt het heuptasje allang niet meer alleen voor hardlopen gebruikt.  Vele andere sporters, zoals paardrijders, maar ook wielrenners en skaters gebruiken dit product naar volle tevredenheid. Het doet immers wat het belooft.
Lees maar al onze lovende reviews! 

Gebruik de cadeaucode Ouderenfonds2017 en ontvang 10% korting op jouw aankoop.
(Geldig t/m 31-12-2017.)

Bovendien doneren wij 5% van de verkoopwaarde aan het Nationaal Ouderenfonds!
Zo kun JIJ met je aankoop vele ouderen een warm hart toedragen!
Bekijk onze producten in de webshop

X