• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Klantbeoordeling 9+

Klantbeoordeling 9+

Klantbeoordelingen SPIbelt

SPIbelt.nl staat voor hoogwaardige kwaliteit en klantenservice en daarom hechten wij veel waarde aan het krijgen van eerlijke feedback. Hiervoor maken wij gebruik van het beoordelingsysteem van Kiyoh.

spibelt

Enkele beoordelingen

“Hele snelle levering. Zeer soepel en licht, waardoor de belt inderdaad absoluut geen hinder geeft bij het hardlopen. Een grote telefoon als een Note of iPhone 6+ past er ook goed in. Kwaliteit erg goed, stevig en netjes afgewerkt.”
Edwin uit Rhoon

“Super blij met m’n spibelt! Je hebt tijdens het lopen echt niet door dat je ‘m om hebt. Voorheen voelde ik altijd m’n sportgel, sleutels en ID wel in de achterzak van mijn hardloopbroek zitten. Daarnaast werd de belt binnen 2 dagen afgeleverd in de brievenbus, zodat ik ‘m gelijk om kon tijdens de volgende training.”
Maaike uit Voorburg

“Het soort artikel dat ik besteld had was niet voorradig, toen kreeg ik voor het zelfde geld een iets duurder model. Kwam dus nog steeds op tijd binnen voor de kerst. Goede service!”
Klant uit Naaldwijk

“Zeer snelle levering, mooi produkt. Tasje groter dan verwacht: er past echt veel in! Zoon gaat SPIbelt gebruiken om receiver van sensor en PDM van insulinepomp in mee te nemen. Hier past met gemak nog een rol Dextro bij. Klaar om te spelen :-)”
Miranda uit Alphen a/d Rijn

“De SPIbelt is ontzettend comfortabel! Het geeft een veilig gevoel, omdat je weet dat alles wat je tijdens het rennen erin stopt, veilig opgeborgen is. Door de stevige elastische band blijft de spibelt goed tegen je lichaam aan, oftewel geen beweging van sleutels/mobiel/etc.”
Midori uit Amsterdam

“Pluspunten: redelijk onzichtbaar onder kleding, strak vormgegeven, ook voor grotere telefoons geschikt, zit lekker. Ik gebruik de Spibelt tijdens het sporten maar ook tijdens het werk, avondje uit en andere gelegenheden waar een handtas niet handig is.”
Mieke uit Lochum

X