• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

SPIbelt, hét kerstcadeau voor sporters

SPIbelt, hét kerstcadeau voor sporters

Zoek je voor een sportieveling een geschikt cadeau voor de kerstdagen en wil je iets waar hij/zij echt iets aan heeft?
Geef dan een SPIbelt als sportief kerstcadeau. Zeker weten dat de ontvanger jou eeuwig dankbaar zal zijn!
Want de SPIbelt is dé ideale sport accessoire om een telefoon, sleutels en andere spullen in mee te nemen.
Schudt of schuift of stuitert niet tijdens het bewegen. Je klikt de SPIbelt gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het elastische tasje. Dit tasje vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam en naast je telefoon kun je ook makkelijk je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt heb je dus altijd alle spullen bij je. Handig tijdens fitness, hardlopen, paardrijden en nog veel meer.

Top 5 best verkochte producten

Een SPIbelt als kerstcadeau is origineel, verrassend en voordelig

Een SPIbelt als kerstcadeau is een bijzondere en originele verrassing, want wie verwacht er bij het uitpakken van zijn of haar kerstcadeau nou een multifunctioneel, stijlvol heuptasje? Het minimalistische tasje lijkt heel klein, maar er kan echt veel meer in dan je denkt. Zelfs voor grote telefoons, zoals de iPhone 7 plus, hebben we een geschikte SPIbelt. Bovendien vormt het tasje zich naar het lichaam van degene die hem draagt. En daarom heeft hij/zij geen last meer van schuddende of schuivende spullen, maar een comfortabele riem die je al voor slechts € 19,95 (SPIbelt Original) kunt aanschaffen.

Een (grote)Iphone of andere phablet?

Je kunt je toch niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt tijdens het sporten? Maar handig is het niet. Helemaal niet met de steeds grotere telefoon of phablets. In een broekzak stoppen (de telefoon stuitert steeds tegen been of bil). In een jaszak dan? Kan, maar ook dan stuitert ie op en neer. Bovendien dragen mensen in de zomer waarschijnlijk niet zo vaak een sportjasje. En een hardloop armband veroorzaakt disbalans en zakt vaak af. Een SPIbelt is dé beste oplossing voor irritatieloos sporten. Ook met een een (grote) Iphone!

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus een super handige sportaccessoire. De bedenkers van dit unieke product zijn immers zelf ook sporters! En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het sporten’ is het idee van dit product geboren. Met hun ervaring in trainingen en wedstrijden is het team van SPIbelt continue bezig om de de producten te vernieuwen en verbeteren. Maar ook de feedback van gebruikers zorgt er voor dat het assortiment van onmisbare sportaccessoire nog steeds wordt uitgebreid.

Online sportief kerstcadeau shoppen

Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je een SPIbelt heel simpel direct online shoppen! Je moet alleen wel eerst nog even een kleur en model kiezen. Dat is misschien wat minder simpel. Maar daarna ben je wel heel snel een supergoed cadeau te pakken. Daar scoor je punten mee tijdens de kerst!
Kieswijzer Shop

Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

X