• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Heuptasje om je telefoon mee te nemen op een buitenrit.

Heuptasje om je telefoon mee te nemen op een buitenrit.

Waar laat je je telefoon tijdens een als je met je paard gaat rijden buiten de bak? Het is bijna een wereldwijd vraagstuk. Je kunt je immers toch niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt? Maar handig is het niet. Heb jij ook al van alles geprobeerd?  In het voorzakje van je paardrijbroek? (je telefoon zit drukt in je been). In je jaszak? Kan, maar je dan stuitert ie vaak op en neer. Bovendien draag je in de zomer waarschijnlijk niet zo vaak een jasje. In een hardloop armband? Kan ook, maar met de grote telefoons van tegenwoordig zakt zo’n armband vaak af zodra je in draf gaat. En toch wil je je telefoon op je lichaam dragen. Want stel toch eens dat je van je paard af valt en deze er van door gaat…dan wil je toch je telefoon bij je hebben. En niet in je zadeltas…Of stel dat je een blessure hebt en niet meer overeind kan komen…

Maar wat dan? SPIbelt heeft de oplossing! Met dit heuptasje kun je namelijk wel je zonder irritatie paardrijden. Je klikt de SPIbelt heuptas gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het elastische tasje. Dit tasje vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam en schudt, schuift of stuitert dus niet tijdens het rijden. Ook niet in galop.
Naast je telefoon kun je ook makkelijk je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt heuptas heb je dus altijd alle spullen bij je. En dat is niet alleen handig tijdens het paardrijden 😉

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus een super handige sportaccessoire. De bedenkers van dit unieke heuptasje zijn van origine hardlopers. En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen’ is het idee van dit product geboren. Inmiddels wordt het heuptasje allang niet meer alleen voor hardlopen gebruikt.  Vele andere sporters, zoals paardrijders, maar ook wielrenners en skaters gebruiken dit product naar volle tevredenheid. Het doet immers wat het belooft. Lees maar al onze lovende reviews! 

Online shoppen

Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je een SPIbelt heuptasje heel simpel direct online shoppen! Je moet alleen wel eerst nog even jouw favoriete kleur en model kiezen. Dat is misschien wat minder simpel.Maar daarna ben je wel heel snel van je probleem af. Waar laat ik mijn telefoon tijdens bij een buitenrit? In je nieuwe SPIbelt natuurlijk! Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

Bekijk onze producten in de webshop

X