• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Hardloopriem

Hardloopriem

Hardloopriem voor je telefoon?

Ben je op zoek naar aan hardloopriem? Dan kun jij je vast ook niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt bij het hardlopen. Maar handig is het niet.  In je broek -of jaszak stuitert je telefoon vaak op en neer. En een hardloop armband zakt bijna altijd af. Dat is best irritant. Gelukkig is een SPIbelt hardloopriem dé oplossing! Je klikt de SPIbelt gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het elastische tasje. Dit tasje vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam en dat schudt, schuift of stuitert dus NIET tijdens het hardlopen. Jouw probleem is gelijk opgelost!

Wat is een SPIbelt?

SPI staat voor Small Personal Item Belt en op het eerste gezicht is het niets anders dan een tasje aan een heupriem.
Maar het is wel een HEEL erg praktische riem. Het minimalistische tasje lijkt nogal klein, maar is zo elastisch dat er naast je (grote) telefoon ook nog plek is voor je sleutels, pinpas of kleingeld.
Met de SPIbelt hardloopriem heb je dus altijd alle spullen bij je. En dat is niet alleen handig tijdens het hardlopen, maar ook op reis of bij een dagje weg.

Kies de juiste hardloopriem

SPIbelt is een erg eenvoudig product. Het lastigste is daarom om een keuze maken uit het (best grote) assortiment.
Hopelijk kan de kieswijzer je op weg helpen. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

NAAR DE SHOP

Meer over SPIbelt

De bedenkers van deze unieke hardloopriem zijn zelf ook hardlopers. En zij zijn continue bezig om de hardloopriem te vernieuwen en verbeteren.
Ook de feedback van gebruikers zorgen er voor dat dit het assortiment van SPIbelt.nl nog steeds wordt uitgebreid. Suggesties zijn daarom altijd welkom!

 

 

X