• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Hardloopriem voor je telefoon

Hardloopriem voor je telefoon

Waar laat je je telefoon tijdens het hardlopen? Het is bijna een wereldwijd vraagstuk. Je kunt je immers toch niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt? Maar handig is het niet. Heb jij ook al van alles geprobeerd?  In je broekzak (je je telefoon stuitert steeds tegen je been of bil). In je jaszak? Kan, maar je loopt scheef en ook dan stuitert ie op en neer. Bovendien draag je in de zomer waarschijnlijk niet zo vaak een sportjasje. In een hardloop armband? Kan ook, maar met de grote telefoon van tegenwoordig loop je uiteindelijk uit balans. En hoe vaak zakt zo’n armband niet af terwijl je aan het hardlopen bent. Super irritant.

Wat dan? SPIbelt heeft de oplossing! Met deze hardloopriem kun je namelijk wel je zonder irritatie hardlopen. Je klikt de SPIbelt hardloopriem gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het elastische tasje. Dit tasje vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam en schudt, schuift of stuitert dus niet tijdens het hardlopen.
Naast je telefoon kun je ook makkelijk je sleutels, pinpas of kleingeld meenemen. Met de SPIbelt hardloopriem heb je dus altijd alle spullen bij je. En dat is niet alleen handig tijdens het hardlopen 😉

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus een super handige sportaccessoire. De bedenkers van deze unieke hardloopriem zijn immers zelf ook hardlopers! En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen’ is het idee van dit product geboren. Met hun ervaring in trainingen en wedstrijden zijn is het team van SPIbelt continue bezig om de hardloopriem te vernieuwen en verbeteren. Maar ook de feedback van gebruikers zorgen er voor dat dit het assortiment van onmisbare sportaccesoire nog steeds wordt uitgebreid.

Online shoppen

Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je een SPIbelt hardloopriem heel simpel direct online shoppen! Je moet alleen wel eerst nog even jouw favoriete kleur en model kiezen. Dat is misschien wat minder simpel.Maar daarna ben je wel heel snel van je probleem af. Waar laat ik mijn telefoon tijdens het hardlopen? In je nieuwe SPIbelt natuurlijk! Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

Bestel dit product Bekijk dit product in de webshop

 

 

 

 

X