• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Op zoek naar een hardloopbelt?

Op zoek naar een hardloopbelt?

Waarom is een hardloopbelt nou eigenlijk handig?

Zonder je telefoon hardlopen of sporten? Dat is bijna ondenkbaar. Want waarschijnlijk gebruik je hem om muziek te luisteren. Of om een trainingsapp te gebruiken.
Of gewoon omdat het je een veilig gevoel geeft. Maar je telefoon is best groot/lomp en onhandig. Zeker een hele grote zoals de iPhone8 Plus of de Galaxy Note 9. Want als je die in je jaszak stopt, stuitert ie steeds op en neer en bonkt ie tegen je lichaam aan. En zo’n band om je arm zakt de hele tijd af en schuurt bovendien op je blote armen. Wat een gedoe. Maar de verlossing is hier: de SPIbelt hardloopbelt!

Voor iedere (grote) telefoon een SPIbelt hardloopbelt

SPIbelts zijn echt ideaal. Het is een doodeenvoudig, maar super elastisch tasje aan een riem (de belt). En met deze hardloopbelt kun je serieus comfortabel sporten. Zelfs met een grote telefoon. De SPIbelt schudt, schuift of stuitert namelijk NIET. Je klikt de SPIbelt gewoon om je heupen en stopt je telefoon in het tasje. Dit tasje vormt zich naar je lichaam én naar de inhoud. Naast je telefoon kun je dus ook nog je pinpas, sleutels of  kleingeld meenemen. Met de SPIbelt hardloopbelt neem je dus gemakkelijk je belangrijke spullen mee.

Online hardloopbelt shoppen

Kies jouw favoriete model en kleur van de SPIbelt en bestel vandaag nog. Lastig kiezen?  Bekijk Kieswijzer of je check de Top 5 best verkochte SPIbelts.

SHOP DIRECT

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus simpelweg een handig sportaccessoire. De oorsprong van deze unieke hardloopbelt komt voort uit de ervaringen van andere hardlopers die ook niet wisten waar ze hun spullen moesten laten tijdens het hardlopen. Het team van SPIbelt gebruikt de feedback van wereldwijde gebruikers, waardoor ze steeds het assortiment kunnen blijven verbeteren en uitbreiden.

Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

X