• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Hardloopband voor je grote telefoon

Hardloopband voor je grote telefoon

Grote telefoon mee ?

Heb jij een iPhone 6s Plus of een een Iphone 7. Of een Samsung Galaxy Note 8. Of misschien een Huawei P9 Max?
Fijn he. Zo’n grote telefoon! Maar hoe neem je die in hemelsnaam mee als je gaat hardlopen? Daar heeft SPIbelt iets op bedacht: De Large Pocket hardloopband. Niet alleen functioneel tijdens het hardlopen, hij is ook nog eens super handig om mee te nemen op reis of tijdens een dagje uit. Heb jij dus mooi al belangrijke spullen zoals je paspoort ,bankpasjes én die mega smartphone bij de hand. En ben je meteen goed beschermd tegen gemene dieven. Het heuptasje kan makkelijk onder je kleding gedragen worden en valt dan niet op. De SPIbelt Large Pocket hardloopband voor je telefoon is daarmee multi inzetbaar. Handig EN veilig! Indrukwekkend nietwaar?

Over SPIbelt hardloopband:

SPIbelt staat voor Small Personal Item belt. Maar tegenwoordig zijn dus veel smartphones verre van small. Geen probleem. De bedenkers van SPIbelt hebben diverse variaties in het assortiment sportaccessoires. Dus ook voor grote telefoons. Maakt het sporten in iedere geval comfortabeler en dus ook leuker. De SPIbelt Large Pocket hardloopband voor je telefoon zit stevig om je heup. Beweegt niet als jij wel beweegt tijdens het sporten. Je spullen schudden of schuiven niet heen en dat draagt dus superlekker. Je draagt moeiteloos je grote telefoon bij je tijdens het hardlopen of paardrijden. Of wielrennen. En je kunt easy peasy muziek luisteren. Of gebruik maken van bijvoorbeeld hardloop apps of navigatie. Maak je trainingen helemaal compleet met je telefoon in de SPIbelt Large Pocket!

Bestel dit product in de webshop

Wil je direct aan de slag in de sportschool of tijdens je rondje in het park met de hardloopband voor je grote telefoon? Kies dan gewoon jouw favoriete kleur en bestel jouw hardloopband Large Pocket direct online in onze webshop! Maak het jezelf gemakkelijk en het sporten of hardlopen nog leuker. Wil je meer weten of het product, neem dan contact met ons op! Of kijk hier voor de kieswijzer.

Bestel dit product Bekijk dit product in de webshop

X