• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Op zoek naar een hardloop telefoonhouder?

Op zoek naar een hardloop telefoonhouder?

Een goede, niet schuddende of schuivende hardloop telefoonhouder is essentieel tijdens het sporten. Als je namelijk je belangrijke spullen meeneemt, wil je niet dat diezelfde spullen je storen in je bewegingen. Maar vrees niet. Of het nu alleen je telefoon is, of ook je sleutels en pasjes, het kan allemaal in de SPIbelt! Dat is DE telefoonhouder die je gewoon om je heup draagt, waardoor je altijd je handen vrij hebt. En…..hij schudt en schuift dus NIET. Het elastische tasje vormt zich namelijk naar de inhoud die je erin stop en naar je lichaam. Da’s dus super comfortabel tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Of wielrennen. Wil je ook water bij de hand hebben tijdens het sporten? Dat kan dus OOK gewoon. Je kunt de SPI H2O waterflesjes namelijk hupsakee bevestigen aan jouw SPIbelt. Heb je gelijk een bidonhouder. Hoe relaxed is dat?

Ook voor andere doeleinden

Maar er is meer! Naast dat de telefoonhouder van SPIbelt erg geschikt is voor het hardlopen, is hij namelijk ook ideaal tijdens een uitje of op reis. Je houdt namelijk gemakkelijk je belangrijke spullen bij je. Niet alleen je telefoon, maar ook je paspoort en pasjes. Hierdoor blijf jij alle zakkenrollers het nakijken, omdat je alles dicht bij je houdt. Doordat je de telefoonhouder om je heup kunt draagt, zit hij perfect verborgen onder je kleding. Knappe jongen die jou nog zal bestelen!

SPIBelt

SPIbelt richt zich het gemakkelijk meenemen van je spullen tijdens het sporten. SPIbelt staat namelijk voor Small Personal Item belt. Met de SPIbelt sportaccessoires wordt sporten een stuk handiger én comfortabeler. Want er is niks zo irritant als een telefoonhouder die afzakt of tegen je lijf aan schudt. Met de SPIbelt telefoonhouder draag je je telefoon comfortabel bij je, zodat je ongestoord muziek of naar een sportapp kunt luisteren tijdens het sporten. Bekijk ons ruime assortiment sportaccessoires in de webshop. Er is altijd een SPIbelt accessoire dat past bij jouw wensen!

Bestel jouw hardloop telefoonhouder nu online!

Kies jouw favoriete kleur en uitvoering en bestel je telefoonhouder direct online. Zo kun jij zo snel mogelijk van start gaan met jouw nieuwe irritatieloze rondje hardlopen. Of op reis natuurlijk. Meer informatie over een bepaald product? Neem dan contact met ons op!

Bestel dit product Bekijk dit product in de webshop

X