• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

FAQ – Veelgestelde Vragen

FAQ – Veelgestelde Vragen

1. SChUDt de SPIbelt?

A. De SPIbelt schudt niet wanneer je hem goed gebruikt. Voor optimaal draagcomfort, draagt je de hardloopbelt om je heupen. Hoe zwaarder de items (bijv. iPhone en sleutelblos), des te strakker dien je de riem aan te trekken. Plaats platte en grote items als eerste in de SPIbelt, dus tegen je lichaam aan. Daarna kun je andere items, zoals autosleutels of geld in je belt plaatsen.

2. Past mijn smartphone er wel in?

A. Ja, absoluut. We zijn nog nooit een smartphone tegengekomen die niet past. Naast je smartphone is er nog genoeg ruimte voor je sleutels, ID andere persoonlijke items. Alle smartphones passen met gemak in de original SPIbelt. Voor de iPhone 6 en 6 Plus (of een vergelijkbaar formaat smartphone), raden wij de extra grote SPIbelt XL Pocket aan. Twijfel je over de maat van uw smartphone, neem dan even contact met ons op via service@spibelt.nl of via het contactformulier.

3. Past mijn astma inhalator, Epipen, insulinepomp of andere medische hulpmiddelen in de SPIbelt?

A. Ja, in de SPIbelt kun je deze hulpmiddelen op een discrete, maar hippe manier bij je dragen. Er is zelfs een speciale SPIbelt voor diabetici die gebruik maken van een insulinepomp.

4. Is het ook een startnummer belt?

A. Jazeker, met behulp van de startnummer bevestiging kunt je je wedstrijdnummer aan je SPIbelt bevestigen. Zo hoef je niet langer gaatjes in je shirt te prikken met veiligheidsspelden om wedstrijdnummer bij je te kunnen dragen tijdens een wedstrijd.

5. Hoe bevestig ik de startnummer bevestiging (race toggles) aan mijn SPIbelt en wedstrijdnummer?

A. Het makkelijkst gaat het op onderstaande manier:
– Maak 2 gaatjes in je startnummer;
– Bevestig aan beide zijden van het tasje van de SPIbelt één race toggle: vouw het elastieken draadje om de riem van de SPIbelt heen;
– Haal de twee uiteinden van het elastieken draadje samen door de opening in je startnummer;
– Plaats het klemmetje over de twee uiteindes van het elastieken draadje, door hem in te drukken en vervolgens los te laten zodra hij op de juiste plaats zit;
– Herhaal het bovenstaande voor de andere race toggle;
– De toggles kunnen ook aan de achterkant (rugzijde) gedragen worden.

spibelt

6. Is de SPIbelt waterdicht?

A. De original SPIbelt is niet waterdicht, maar er zijn wel varianten (Performance Series, Endurance Series en Venture Series) waarbij het tasje van een waterafstotende stof is gemaakt; goed tegen transpiratievocht en een flinke regenbui. Echter voor een 100% waterdichte oplossing raden wij het gebruik van de aLOKSAK aan. Deze door NASA ontwikkelde technologie biedt volledige zekerheid dat uw spullen droog blijven. De aLOKSAK kun je ook in onze webshop bestellen.

7. Kan ik de SPIbelt wassen?

A. Ja, dat kan. Je kunt de SPIbelt in de wasmachine op maximaal 40 graden wassen. Hang daarna de SPIbelt op om hem te laten drogen. Absoluut niet in de wasdroger drogen! Door het wassen kan na verloop van tijd de kleur van de SPIbelt verbleken.

8. Ik heb maat 32 in mijn spijkerbroek, welke maat moet ik dan kiezen?

A. De SPIbelt is in één maat verkrijgbaar, maar is elastisch en volledig verstelbaar. Deze maat past bij een heupmaat van 60 – 120 cm. Voor het geval dat uw maat groter is hebben wij als accessoire de Belt Extender  waarmee de totale omvang verlengt wordt met ruim 30 cm. Let op! Deze Belt Extender past niet op de Endurance Series, Venture Series en Kid’s Series.

9. Ik ben een winkelier. Hoe kan ik jullie producten in mijn assortiment opnemen?

A. Stuur ons een bericht via service@spibelt.nl of via het contactformulier en laat ons weten welke SPIbelts je graag in je assortiment zou willen zien. Wij nemen dan spoedig mogelijk contact met je op.

10. Hoe wordt de SPIbelt gedragen?

A. Zie hiervoor onderstaande instructie.

spibelt

X