• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Drinkgordel tijdens het hardlopen

Drinkgordel tijdens het hardlopen

Een SPIbelt als drinkgordel

Tijdens het sporten wil je het vaak de belangrijke benodigdheden bij de hand hebben. Zoals water, je telefoon en sleutels. Aangezien je veel vocht verliest tijdens het sporten is het verstandig om regelmatig water te drinken. Dat is algemeen bekend. Maar waar láát je dat water tijdens het sporten? Geen paniek. Op iedere SPIbelt kun je één of twee SPI H2O waterflesjes plaatsen. Zo verander je je heuptasje in een handomdraai in een drinkgordel. Kun je dus niet alleen je je telefoon, sleutels en pasjes etc. kwijt, maar heb je gewoon ook je flesjes water bij de hand. En – het belangrijkste van alles- is dat je spullen en de flesjes water je niet zullen hinderen bij het sporten.

Extra brede SPIbelt met waterflesjes

De SPIbelt Venture Series is een complete drinkgordel met een extra brede hardloopriem. Daar zitten twee waterflesjes van 240 ml p/s al bij. Bovendien heeft deze drinkgordel een waterafstotend tasje en rits. Blijven al je spullen ook nog eens gewoon droog bij nat weer.
On top of that heeft deze drinkgordel 2 elastische lussen voor gelpacks/ energygels en ook nog eens 2 knoppen voor het bevestigen van je startnummer. Een indrukwekkend en onmisbaar accessoire voor iedere duursporter.

Meer over SPIbelt

SPIbelt is een super handige sportaccessoire. Zo kun je ook tijdens het sporten ongehinderd(!) je belangrijke spullen bij je houden. Wel zo gemakkelijk en comfortabel. Genoeg water drinken is essentieel tijdens het sporten, juist hierom heeft SPIbelt Venture drinkgordel ontworpen. Blijf jij ten minste goed gehydrateerd tijdens het hardlopen bijvoorbeeld. En dat zonder dat je een waterfles in je hand mee moet dragen. Hoe relaxed is dat!

Meer dan een drinkgordel

SPIbelt heeft een ruim assortiment met diverse sportaccessoires. Er is dus meer keus dan alleen drinkgordels, denk bijvoorbeeld aan een telefoonhouder voor tijdens het sporten in de sportschool. Maar wil jij graag alles in één? Dan is de drinkgordel Venture Series perfect. Door de combinatie van waterflesjes en voldoende ruimte voor je telefoon en sleutels, is deze drinkgordel HET accessoire waar je naar op zoek bent. Serieus. Lekker comfortabel door de brede riem en ideaal tijdens het trainen

SHOP DIRECT

Voor meer informatie over onze producten kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

X