• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

 • Als beste getest

 • Compleet assortiment

Diabetes materialen meenemen?

Diabetes materialen meenemen?

Heb je diabetes? Dan heb je vaak een hoop materiaal mee te nemen. Bloedglucosemeters, insulinepennen, teststrips, prikpenen etcetera. Maar logischerwijs heb je liever geen last van al die spullen. Met een SPIbelt draag je je diabetes benodigdheden gewoon om je heup. En dat heuptasje schudt of schuift niet als je beweegt. Bedacht voor hardlopers door hardlopers. Maar door de functionaliteit inmiddels ook erg geliefd bij diabetici.

Door de SPIbelt wordt je minder gehinderd door je ‘bagage’. En dat betekent ook dat je niet de hele tijd aan je diabetes hoeft te denken. Het zijn namelijk best wat items die je bij de hand wil hebben. We adviseren daarom de Large Pocket.
Deze heeft een tasje dat oprekbaar is tot 20 x 10 x 5cm
Bestel dit product

Je zou ook nog kunnen kiezen voor de Limited Edition  met verschillende prints/kleuren.
Of kies de Performance . Een waterafstotend SPIbelt!

Insulinepomp?

Draag je een insulinepomp? Dan kun je het beste gaan voor de SPIbelt Diabetic. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van een insulinepomp. Er is ook een kinderversie; de SPIbelt kids.
Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en toepassingen.

 

Diabetes spullen op vakantie?

Diabetesmaterialen en medicijnen wil je het liefst in de buurt hebben. Helemaal als je op vakantie gaat. Sowieso is het handig om het te verdelen over je bagage en zeker ook een deel bij je te dragen.  Zo heb je bij diefstal of kwijtraken van de bagage altijd iets achter de hand.

  Behalve teststrips, lancetten, bloedglucosemeters, spuiten, medicijnen en naalden zijn er nog een aantal belangrijke zaken om mee te nemen op reis:

 • Diabetespas
  Met een diabetespas kunnen omstanders of hulpverleners zien dat je diabetes heeft. Zet hierin ook het telefoonnummer van je behandelaar. Naast het officiële diabetespaspoort van de NDF bestaat er ook een internationale diabetespas van Boeren Medical, de diabetesspecialist.
 • Medicijnpaspoort
  Neem je medicijnpaspoort mee. Het kan namelijk zijn dat je insuline in het buitenland anders heet. In je medicijnpaspoort staan de stofnamen van je medicijnen vermeld en zo worden ze wereldwijd herkend.Via je apotheek kun je een medicijnpaspoort makkelijk regelen.
 • Handbagageverklaring
  Ga je met het vliegtuig? Zorg dan voor een handbagageverklaring. Zo voorkom je misverstanden en door de antiterrorisme wet is deze verklaring een must have. Je behandelaar kan je deze verklaring geven.
 • Douaneverklaring
  Op de douaneverklaring staat een handtekening en een stempel van je behandelaar. De douane weet dan dat je medicatie en andere medische middelen nodig hebt voor je diabetes. De verklaring kun je aanvragen via je behandelaar.
 • Extra koolhydraten
  Neem genoeg koolhydraatrijk eten en eventueel druivensuiker mee. Je weet immers maar nooit of je vertraging hebt. En in het geval van een hypo moet je snel handelen. Alle medicatie (met name vloeibare!) die je meeneemt in de handbagage moeten in een ongeopende verpakking zitten.  Bovendien moet er een etiket op mét je naam.

 

X