• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Een cadeau voor hardlopers nodig?

Een cadeau voor hardlopers nodig?

Hardlopen is super populair. Na voetbal is het zelfs de meest beoefende sport! Ongetwijfeld zitten er ook in jouw familie of vriendenkring wel een aantal die een paar keer per week hun hardloopschoenen aantrekken en de deur uit rennen. Of misschien ben je zelf wel fanatieke hardloper?  Zoek je nu voor één van die sportievelingen een geschikt cadeau en wil je iets waar ze echt iets aan hebben? Geef ze dan een SPIbelt. Zeker weten dat de ontvanger jou eeuwig dankbaar zal zijn!

Top 5 best verkochte producten

Origineel en praktisch cadeau voor hardlopers

Een SPIbelt als cadeau is een bijzondere en originele verrassing, want wie verwacht er bij het uitpakken van zijn of haar cadeau nou een multifunctioneel, stijlvol heuptasje? Het minimalistische tasje lijkt heel klein, maar er kan echt veel meer in dan je denkt. Zelfs voor grote telefoons, zoals de iPhone 7 plus, hebben we geschikte varianten. Bovendien vormt het tasje zich naar het lichaam van degene die hem draagt. En daarom heeft hij/zij geen last meer van schuddende of schuivende spullen, maar een comfortabele riem die je al voor slechts € 19,95 (SPIbelt Original) kunt aanschaffen. Het is dus ook nog eens een voordelig cadeau voor hardlopers!

Kies de juiste SPIbelt

SPIbelt is een erg simpel product. Het moeilijkste is daarom om een keuze maken uit het uitgebreide assortiment.
Misschien kan de kieswijzer je al op weg helpen. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

NAAR DE SHOP

Meer over SPIbelt

De bedenkers van deze unieke hardloopriem zijn zelf ook hardlopers. En zij zijn continue bezig om de hardloopriem te vernieuwen en verbeteren. Ook de feedback van gebruikers zorgen er voor dat dit het assortiment van SPIbelt.nl nog steeds wordt uitgebreid. Suggesties zijn daarom altijd welkom!

 

X