• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

SPIbelt Runningbelt, hét kerstcadeau voor hardlopers

SPIbelt Runningbelt, hét kerstcadeau voor hardlopers

Hardlopen is super populair. Na voetbal is het zelfs de meest beoefende sport! Ongetwijfeld zitten er ook in jouw familie of vriendenkring wel een aantal die een paar keer per week hun hardloopschoenen aantrekken en de deur uit rennen. Of misschien ben je zelf wel fanatieke hardloper?  Zoek je nu voor één van die sportievelingen een geschikt cadeau voor de kerstdagen en wil je iets waar ze echt iets aan hebben? Geef dan een SPIbelt runningbelt als kerstcadeau. Zeker weten dat de ontvanger jou eeuwig dankbaar zal zijn!

Top 5 best verkochte producten

Een SPIbelt als kerstcadeau is origineel, verrassend en voordelig

Een SPIbelt als kerstcadeau is een bijzondere en originele verrassing, want wie verwacht er bij het uitpakken van zijn of haar kerstcadeau nou een multifunctioneel, stijlvol heuptasje? Het minimalistische tasje lijkt heel klein, maar er kan echt veel meer in dan je denkt. Zelfs voor grote telefoon, zoals de iPhone 7 plus, hebben we een geschikte runningbelt. Bovendien vormt het tasje zich naar het lichaam van degene die hem draagt. En daarom heeeft hij.zij geen last meer van schuddende of schuivende spullen, maar een comfortabele riem die je al voor slechts € 19,95 (SPIbelt Original) kunt aanschaffen.

Een (grote)Iphone of andere phablet?

Je kunt je toch niet meer voorstellen dat je je telefoon niet meeneemt tijdens het hardlopen? Maar handig is het niet. Helemaal niet met de steeds grotere telefoon of phablets. In een broekzak stoppen (de telefoon stuitert steeds tegen been of bil). In een jaszak dan? Kan, maar ook dan stuitert ie op en neer. Bovendien dragen mensen in de zomer waarschijnlijk niet zo vaak een sportjasje. En een hardloop armband veroorzaakt disbalans en zakt vaak af. Een SPIbelt runningbelt is dé beste oplossing voor irritatieloos sporten. Ook met een een (grote) Iphone!

Meer over SPIbelt

SPIbelt is dus een super handige sportaccessoire. De bedenkers van dit unieke product zijn immers zelf ook hardlopers! En uit het probleem ‘waar laat ik mijn telefoon tijdens het shardlopen’ is het idee van dit product geboren. Met hun ervaring in trainingen en wedstrijden is het team van SPIbelt continue bezig om de de producten te vernieuwen en verbeteren. Maar ook de feedback van gebruikers zorgt er voor dat het assortiment van onmisbare sportaccessoire nog steeds wordt uitgebreid.

Online sportief kerstcadeau shoppen

Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je een SPIbelt heel simpel direct online shoppen! Je moet alleen wel eerst nog even een kleur en model kiezen. Dat is misschien wat minder simpel. Maar daarna ben je wel heel snel een supergoed cadeau te pakken. Daar scoor je punten mee tijdens de kerst!
Kieswijzer Shop

Voor meer informatie over onze producten kun je contact met ons opnemen.

 

X