Review door Claudia van Everybody Healthy

SPIbelt: perfecte heupriem voor tijdens het sporten

Tijdens het hardlopen maar ook bijvoorbeeld een wandeling in de bergen, het fietsen in de natuur of sightseeing in Parijs, is het handig dat je een heupriem bij je hebt waar je waardevolle spullen in kunt doen. Voor mij was de SPIbelt de ideale oplossing om de hele grote smartphone (Nexus 6P) in te bewaren tijdens het hardlopen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

SPIbelt en hardlopen

Ik ben gevallen voor de SPIbelt Performance XL (€28,95). Het heeft een oprekbaar, waterafstotend XL tasje voor grote smartphones en 4 elastische lussen voor sportvoeding. Daarnaast is hij te wassen lauwwarm sopje. Niet geheel onbelangrijk na het hardlopen.

Op het eerste gezicht denk je, gaat daar een smartphone met een 5.7 inch-scherm inpassen??? Gewoon proberen is de enige optie. Het kost wel even wat moeite de eerste keer om de smartphone in het tasje te krijgen. Maar dan wordt het ook meteen duidelijk, het tasje is namelijk elastisch en vouwt mooi om je smartphone heen. Tijdens het hardlopen merk je helemaal niet dat je een heupriem om hebt. Dus lichtgewicht klopt helemaal. Daarnaast hoor je hem ook niet. De SPIbelt is voor mij het geld dubbel en dwars waard!

Verschillende soorten en maten

Naast je telefoon kun je veel meer zaken opbergen in de SPIbelt. Denk aan sleutels, bankpasjes, sportvoeding (EnergyGels) en zelfs een paspoort, zo geeft SPIbelt op hun website aan. Voor alle soorten smartphones is er een SPIbelt. De XL is er bijvoorbeeld speciaal voor de grote formaten als de Nexus 6P tot de iPhone 6 en 6 Plus. De original is voor de kleinere schermformaten. Dan is er nog een SPIbelt speciaal voor de langere afstanden, de Venture en Endurance met onder andere lussen voor flesjes, sportvoeding en bevestiging voor je startnummer. Er is ook nog een waterafstotende SPIbelt en een variant voor diabetici waar de insulinepomp in kan. De heupriemen zijn er in allerlei kleuren dus er is voor ieder wat wils.

De SPIbelt kan gebruikt worden als onopvallende heuptas bij diverse activiteiten:

  • sporten (hardlopen, fietsen, wandelen, paardrijden, golfen, mountainbiken, schaatsen)
  • reizen (voor je paspoort, ID-bewijs, sleutels en tickets)
  • wandelen (voor uw smartphone, geld en sleutels)
  • meenemen van uw medische benodigdheden (insulinepomp, asthma-inhalator, epi-pen, medicijnen)
  • ..en nog veel meer!

5 Sep, 2016  in Bewegen Gadgets  tagged hardlopen heupriem SPIbelt by