Hip en hardlopen

Hip hardlopen

Stel je bent al een tijdje aan het hardlopen. En dat gaat goed. Je conditie is verbeterd, je voelt je energieker en je ziet er beter uit. Dan wil je ook een outfit die je extra laat stralen. Critici zullen beweren dat je dan geen ‘echte’ hardloper bent, omdat je het belangrijker zou vinden om er leuk uit te zien dan om te presteren.

Ja, lekker boeiend! Je bent gaan hardlopen omdat je dat zelf wilde. Je motiveert jezelf, je trekt iedere keer zelf je hardloopschoenen aan en dan zou je niet zelf mogen bepalen dat je er graag een beetje hip bijloopt? Bovendien zorgt een leuke en hippe sportoutfit er ook voor dat je meer zin krijgt om te gaan sporten! Daarom hebben wij trendy SPIbelts, in hippe kleuren bijvoorbeeld roze die passen bij jouw outfit. Voor de echte fashionista’s hebben we bovendien Limited Editions.

limited-editionsShop Limited Editions


Voor hippe sportkleding die je past bij je SPIbelt kun je o.a. terecht bij de volgende webshops:

Hiphardlopen.nl

De webshop Hip Hardlopen vindt dat je best een tikje ijdel mag zijn en dus hebben zij een groot aanbod van hippe hardloopkleding voor vrouwen. Echt alleen voor vrouwen. (Onder het logo staat dan ook ‘not for boys & men’) De kleding is trendy en vrouwelijk. Ze verkopen niet alleen T-shirts met flitsende teksten en felgekleurde rokjes, maar ook sportieve hardloopjurkjes.

Hardlopen in een rokje?

Ok. Vrouwen in een hardlooprokje zouden lijken op verdwaalde tennissters.
Wederom: boeiend! Vrouwen die zich goed voelen presenteren beter. En veel vrouwen voelen zich beter in een rokje. Een hardlooprokje kan er ook nog enigszins neutraal uitzien. Kun je na het hardlopen gewoon zo het schoolplein opstappen bijvoorbeeld.

Hardlooprokjes.nl

Bij deze webshop verkopen ze leuke rokjes met grappige en zeer vrouwelijk prints. Maar behalve rokjes vind je hier ook t-shirts, jurkjes, broeken met rokjes eraan vast en hardloopjasjes. Voor spinning/wielrenkleding kan je ook hier trouwens ook terecht.