• Vóór 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis* (NL)

  • Als beste getest

  • Compleet assortiment

Bidonhouder voor hardlopen

Bidonhouder voor hardlopen

Genoeg drinken is echt ontzettend belangrijk. En dan vooral tijdens het sporten. Je verliest namelijk behoorlijk wat vocht tijdens het sporten, dus het is noodzakelijk om dit goed aan te vullen. Daarmee voorkom je onder andere duizeligheid of andere klachten. De bidonhouder voor tijdens het hardlopen van SPIbelt is daarom een must have. Wanneer je in het bezit bent van een SPIbelt (maakt niet uit welke), kun je de SPI H20 Companion aanschaffen. Je kunt deze gemakkelijk bevestigen aan jouw eigen SPIbelt. Deze SPIH2O bidonhouder is ergonomisch gevormd en is schud- en lekvrij. En daarmee kun je dus gewoon onderweg drinken en goed gehydrateerd blijven tijdens het sporten. De bidon heeft een grote opening, waardoor je -indien gewenst- ook gemakkelijk poeder kunt toevoegen. Kortom: De SPI H2O is een onmisbaar sportaccessoire om tijdens het sporten gehydrateerd te blijven. Cheers!

Meer dan een bidonhouder

SPIbelt.nl heeft een ruime collectie en de handige sportaccessoires zijn bovendien veel meer dan alleen een bidonhouder. Want naast water, wil je waarschijnlijk ook andere belangrijke spullen meenemen. Zoals je telefoon, sleutels en misschien je ID-kaart. Met een SPIbelt draag je sowieso al die spullen comfortabel op je heup en voel je nagenoeg niet dat je iets meedraagt. Maak van iedere SPIbelt een bidonhouder of kies voor een complete drinkgordel. Wat je ook kiest, je hebt altijd je spullen bij elkaar. Super makkelijk! Kijk rond op onze webshop voor het totale assortiment.

SPIbelt: het merk

SPIbelt is ontstaan doordat de ontwerpers het meenemen van spullen tijdens het sporten gemakkelijker en comfortabeler wilden maken. Het merk staat voor: Small Personal Item Belt. Met een ruime keuze aan gemakkelijke sportaccessoires, is SPIbelt hét merk voor allerlei sporters. De unieke en gebruiksvriendelijke producten zijn geschikt voor zowel de beginnende sporter als de ervaren duursporter. Check out ons ruime assortiment sportaccessoires!

Koop je bidonhouder online

Wil je goed gehydrateerd blijven tijdens het sporten? Koop onze bidonhouder voor tijdens het hardlopen dan direct online. Meer informatie over deze bidonhouder of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, dan adviseren wij uiteraard graag!

Bestel dit product Bekijk dit product in de webshop

X