• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Bidonhouder voor hardlopen

Bidonhouder voor hardlopen

Je SPIbelt als bidonhouder voor hardlopen

Genoeg drinken is echt ontzettend belangrijk. En dan vooral tijdens het sporten. Je verliest namelijk behoorlijk wat vocht tijdens het sporten, dus het is noodzakelijk om dit goed aan te vullen. De bidonhouder voor hardlopen van SPIbelt is daarom een must have. En super gemakkelijk.

1. De SPIH2O bidonhouder voor hardlopen voor iedere SPIbelt

Wanneer je al in het bezit bent van een SPIbelt (maakt niet uit welke), kun je deze uitbreiden met de SPI H2O Companion. Je kunt deze gemakkelijk bevestigen aan jouw eigen SPIbelt. En daarmee creëer je je eigen bidonhouder voor hardlopen! Ergonomisch gevormd en schud- en lekvrij. De flesjes hebben heeft een grote opening, waardoor je -indien gewenst- ook gemakkelijk poeder kunt toevoegen. Ze zijn BPA vrij en vaatwasserbestendig.

2. Extra stevige SPIbelt met geïntegreerde waterflesjes

De SPIbelt Venture is een extra brede runningbelt met twee waterflesjes van 240 ml p/s. Bovendien heeft deze belt een waterafstotend tasje en rits. Dan blijven al je spullen ook nog eens gewoon droog bij nat weer.
On top of that heeft deze drinkgordel 2 elastische lussen voor gelpacks/ energygels en ook nog eens 2 knoppen voor het bevestigen van je startnummer. Een indrukwekkend en onmisbaar accessoire voor iedere duursporter.

Koop direct online

Wil je ook goed gehydrateerd blijven tijdens het sporten? Koop jouw bidonhouder voor hardlopen dan direct online. Cheers!

Bekijk de producten
Voor meer informatie over onze producten kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

SPIbelt: het merk

SPIbelt is ontstaan doordat de ontwerpers het meenemen van spullen tijdens het sporten gemakkelijker en comfortabeler wilden maken. Met een ruime keuze aan gemakkelijke sportaccessoires, is SPIbelt hét merk voor allerlei sporters. De unieke en gebruiksvriendelijke producten zijn geschikt voor zowel de beginnende sporter als de ervaren duursporter. Check out ons ruime assortiment sportaccessoires!

 

X