• Gratis verzending! (NL)

  • Als beste getest

  • Eenvoudig betalen

Stedentrip? Wees zakkenrollers te slim af!

Stedentrip? Wees zakkenrollers te slim af!

Veilig op stap met de SPIbelt anti diefstal heuptasje

“To travel is to discover that everyone is wrong about other countries.” – Aldous Huxley
Prachtige kerken, mooie straatjes, gezellige parken… Tijdens een stedentrip in een leuke stad valt er zoveel te zien. Helaas ligt het gevaar van zakkenrollers in veel steden op de loer en zijn je waardevolle spullen in een ‘gewone’ tas niet zo veilig als je zou denken. De SPIbelt heuptas is speciaal ontworpen om gemakkelijk te verbergen onder je kleding. Anti diefstal heuptasje dus. Zo heb je je telefoon, paspoort en belangrijke spullen veilig en bij de hand tijdens het reizen.

Handig, veilig én comfortabel

Het  SPIbelt anti diefstal heuptasje vormt zich perfect naar je lichaam, zodat hij niet schudt of verschuift als je hem draagt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een intensieve stadswandeling. Met de SPIbelt hoef je tijdens je stedentrip niet constant op je hoede te zijn voor zakkenrollers maar kun je zorgeloos genieten van al het moois dat je tegenkomt tijdens je reis. Of als je gewoon ongehinderd wil shoppen natuurlijk! Je houdt met de SPIbelt immers je handen vrij en je spullen veilig.

Meer ruimte nodig?

Ook als je liever een wat grotere tas wilt meenemen tijdens je stedentrip, om bijvoorbeeld handig en veilig je tablet in op te kunnen bergen, kun je bij SPIbelt terecht. De SPIbelt Messenger Bag biedt naast ruimte voor je telefoon, paspoort, portemonnee, autosleutels en dergelijke (in de vorm van een kleiner tasje op de schouderband) ook ruimte voor je tablet. Maar je kunt deze extra ruimte natuurlijk ook gebruiken voor een handdoek, sportkleding of een trui.

Maak je stedentriptrip compleet met jouw SPIbelt!

Ga je voor de Large PocketSPIbelt Flex of de Messenger Bag? Ontdek welke SPIbelt het beste bij jou past en maak je stedentrip comfortabeler, veiliger en nóg leuker met de SPIbelt!

Bestel nu Bekijk in de webshop

Meer informatie over een bepaald product? Neem dan contact met ons op!

X